![]() |
![]() |
![]() | #1 |
Ayın Yıldız Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Malzemeler * 2 kereviz * 1 yemek kaşığı zeytinyağı * 3 su bardağı süzme yoğurt * 1 yemek kaşığı mayonez * 2 diş sarımsak * Tuz * Karabiber * 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi Üzeri için * Ceviz içi * İnce kıyılmış maydanoz Nasıl Yapılır Tarife başlamadan önce kerevizleri bol su ile durulayın, kabuklarını soyun ve rendeleyin. Rendelediğiniz kerevizi zeytinyağında 6-7 dakika soteleyin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın Süzme yoğurdu geniş bir karıştırma kabına alın. Mayonez, ezilmiş sarımsak, tuz ve karabiberi ilave edip hafifçe çırpın. Cevizleri bıçak yardımıyla ince ince kıyın. Cevizleri kerevizin üzerine ekleyin ve güzelce karıştırı Kerevizleri servis tabağına alın. Üzerine ceviz ekleyin ve zeytinyağı gezdirerek servis edin. Afiyet olsun. |
![]() |
Konuyu yanıtla |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Forum | Bilgilendirme | Sosyal Medya |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Bu Forum Lisanslı Vbulletin Ürünü Kullanmaktadır. | Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Web sitemiz hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda Yöneticilere adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir. | BeSte |