![]() |
![]() |
![]() | #1 |
~ ForumGulu.Com ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba Gönül Dostlari Gerekli Malzemeler. 1..250 gr Kurufasulye 2..İki adet Mor Sogan 3..Limon 4..Dört Yemek Kasiği Sirke 5..Beş Yemek Kasigi Yag 6..İki adet Haşlanmis Yumurta 7..Ayiklanmis Birkaç Deste Maydonoz Tuz ve Karabiber.. Yapislişi. Bir Gece Önceden Fasulyeleri İslatiyoruz Fasulyenin Suyunu Suzup Bir Tencereye Aliyoruz Üc Parmak Geçecek Kadar Su İlave Edip 35-40 Dakika Kadar Pisiriyoruz Dikkat Edin Fasulye Cok Yumusamiyacak Dagilmayacak.Daha Sonra Tencereyi Ocakdan Alip Süzüyoruz Fasulyelerin Üzerine Ayiklanmis Maydonozu Serpiyoruz.Soganlari İnce İnce Dogruyoruz Bir Kaseye Aliyoruz Tuz Limon suyu ve Sirkeyi İlave Ediyoruz Son Olarak Kalan Baharati ve Yagi Fasulyeyide İlave Edip Karistiriyoruz İstege Gore Piyaza Haslanmis Yumurta Ekleyeyip Karistiralabilir Yada Üstune Servis Yapilir Simdiden Afiyet Olsun..Saygilarimla.. ![]() Konu BeSte tarafından (25 Kasım 2024 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Konuyu yanıtla |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Forum | Bilgilendirme | Sosyal Medya |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Navbar with Avatar by Motorradforum Bu Forum Lisanslı Vbulletin Ürünü Kullanmaktadır. | Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Web sitemiz hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda Yöneticilere adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir. | BeSte |