![]() |
![]() |
![]() | #1 |
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kavurma Makarna Tarifi İçin Malzemeler 1/2 paket makarna 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 litre su ( tavuk ya da et suyu da olur) 1 çay kaşığı tuz Üzzeri İçin: 1 çay kaşığı pul biber Kavurma Makarna Tarifinin Püf Noktası Makarnaları pişirdikten sonra dilerseniz son bir kez yağda çevirebilirsiniz lakin yağ miktarları önden kavruldukları için yeterli gelecektir. Kavurma Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Tereyağı ve sıvı yağını bir tencereye alın. ![]() Yağlar eridikten sonra makarnalarla buluşturun. Makarnalar iyice esmerleşip kıtırlaşana kadar orta ateşte kavurun. ![]() Kavrulan makarnaların üzerine suyu ekleyin ve suyu içlerine çekene kadar pişirin. Bu süre ortalama bir makarna haşlama süresinden farklı olmayacaktır. Kapağını kapatırsanız daha da hızlı bir sonuç elde edebilirsiniz. Pişen makarnaları süzün ve tuzunu, pul biberini ekledikten sonra servis tabağına ekleyin. Afiyet olsun! ![]() |
![]() |
![]() | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() emeğine saglık |
![]() |
![]() | #3 |
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
![]() |
Konuyu yanıtla |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Forum | Bilgilendirme | Sosyal Medya |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Navbar with Avatar by Motorradforum Bu Forum Lisanslı Vbulletin Ürünü Kullanmaktadır. | Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Web sitemiz hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda Yöneticilere adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir. | BeSte |