![]() |
![]() |
![]() | #1 |
Özel Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Malzemeler 2 yumurta, 8 adet hurma, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı tahin, 1 çay kaşığı tarçın, 2 su bardağı glutensiz yulaf ezmesi, 1 adet elma, 1 paket kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz. Hazırlanışı Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp rondoya alın, Sütü ekleyip püre haline gelene kadar çekin, Yumurtaları derin bir kasede çırpın, Hurmalı karışımı yumurtalara ekleyip çırpın, Tahini ekleyip çırpın, Tarçın ve kabartma tozunu ekleyip çırpın, Yulaf ezmesini ekleyip çırpın, Cevizi ve soyup küp küp doğradığınız elmayı ekleyip karıştırın, Karışımı yağladığınız baton kalıba döküp 170 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri güzelce kızarıp hafifçe çatlayana kadar pişirin. |
![]() |
Konuyu yanıtla |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Forum | Bilgilendirme | Sosyal Medya |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Bu Forum Lisanslı Vbulletin Ürünü Kullanmaktadır. | Sitemiz bir " paylaşım " sitesidir. Bu yüzden sitemize kayıt olan herkes kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Web sitemiz hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda Yöneticilere adresine mail atıldığı taktirde mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir. | BeSte |