Alıntı:
BeSte Nickli Üyeden Alıntı
sorularla geldim canım
Kısaca kendinden bahsedermisin ?Sinem kimdir neler yapar neleri sever nelere üzülür nelere sinir olur Sinirlenince neler yapar Ne yapmaktan hoşlanır
Burcun nedir, özelliklerini taşır mısın?
Birinin iyi bir insan olduğunu nerden anlarsın?
Film izlemek mi daha iyi kitap okumak mı?
Birine kızdığın zaman ilk tepkin ne olur?
Olmazsa olmazın nedir ?
Affedemiceğin şeyler nelerdir?
Hobileriniz nelerdir?
İnsanlara kolay güvenen birimisin ?
Hiç kazık yedin mi ?
Yarı yolda bırakıldın mı ?
Bu hayattan beklentilerin nelerdir ?
Simdiden Teşekkürler  |
Herkese tesekkur ederim tebrikler mesajları icin

Sorulara gelecek olursak; sinem ankarada yasayan aslen güneyli olan ama ic anadolunun bagrına kopup gelmis kendi halinde isine gücüne bakan birisi
En sevdiğim seyler kitap okumak müzik dinlemek kedimle evimde olmak asiri mutlu ediyor ankarada farklı tatlar denemek sevdiğim yerlere gitmeyi gezmeyi severim. Seyahat etmeye bayilirim ama is hayati malum cok mümkün olmuyor

en sevmediğim sey samimiyetsizlik ve yalandır. Burcum yay ve özelliklerini tasidigima inaniyorum. Seyahat etmeyi sevmem eglenceli anlardan zevk almam kararaızlıgım bunlara örnek olabilir

)
Birinin iyi birisi olduğnu merhametini tartarak anlarim ve insanlara olab davranisindan. İlimli naif birisi iyi niyetlidir zaten.
Eskiden olsa bu cevaba kitap okumak derdim suan film izlemek diyorum

)
Birine kizinca ani tepki verebiliyorum bazen kontrolü elden kaybedebilirim

)
Olmazsa olmaz dediğim tek sey hayatımın huzuru ve bedenimin sağlığı. Geri hersey bi sekilde olur olmasada olur. Bunlar yoksa ne olursa olsun hepsi bos olur. Affedemicem tek sey yalan. Hobilerim yukardada belirtmistim film izlemek kitap okumak yüzmeye bayilirim iyi de yüzerim

bowling oynamayi seviyorum.
Vaktim daha cok olsa saha cok seyahat ederdim. İnsanlara kolay güvenemem hatta cok zor

güven problemi olan biriyim. Kazık yedim tabiki yemeyen insan yoktur

) yarı yolda birakilmadim vadesi dolan müsait biyerde indi gibi bi kamyon arkasi söz birakiyorum hahah

beklentilerimi suan bende sorguladigim bi asamadayim sorgum bitince güncellerim burayi

Tesekkurler..